Woensdag 17 augustus 2016: Benissa

Al weer de vijfde dag in ons huis vandaag. Gelukkig zien we een blauwe lucht! Het is meteen lekker warm. Rond tien uur ontbijten we. Vandaag draai ik mijn eerste wasje. Alles is zo droog met dit weer.

Er wordt weer lekker gezwommen. We houden zelfs een volleybalwedstrijdje: de kids tegen de papa’s & mama’s. Wat de precieze score was, blijft een beetje een mysterie, maar het was wel leuk. Hierna zonnen, en Timo, Richard en Tess spelen een potje rummikub.

De rest van de middag wordt er wat gelaxed, getafeltennist en gezwommen. Richard, Rick, Timo en Stijn gaan nog naar een voetbalveldje hier in de buurt. Helaas worden ze daar al snel weggestuurd. Corné en ik halen nog snel wat stokbrood bij de Lidl. Toch wel handig, zo’n grote supermarkt op vijf minuten afstand.  Rond een uur of zeven gaan we lekker barbecuën. Chefkok Corné grillt er goed op los. We eten hamburgers, kip en varkenssaté. Lekker met stokbrood en goede knoflookboter! Na het eten is er nog een tweede ronde rummikub, en verder doen we niet veel meer.