Dinsdag 23 augustus 2016: Benissa

Vandaag weer een relaxdagje bij onze villa. De zon schijnt goed, het wordt een warme dag! Corné en Richard gaan broodjes halen bij de Lidl en we ontbijten rond kwart over tien. Daarna gaan de meesten al meteen een duik nemen. Corné gaat de blaadjes uit de pool scheppen, maar dan wordt hij plots verrast door een bommetje van Richard en Rick. Tess heeft er een filmpje van gemaakt. Het was erg grappig om te zien. Even later komt Corné ook met een flinke plons het water in, nu is Tess de klos. Ook dit was grappig! ’s Middags eten we pizzabroodjes en tosti’s. Een rustig middagje verder, we doen niet veel meer. Er wordt trouwens weer wel een fanatiek spelletje watervolleybal gespeeld. Gelukkig hebben we scheids Stijn die streng met de regels omgaat.

Rond half zeven rijden we weer naar Calpe. We zoeken nu een ander restaurantje op: 78 Sabores y Copas. We hebben uitzicht op zee. De meesten bestellen hamburgers. Echt goede verse burgers daar! Ook lasagne en mixed grill werd besteld. We moesten lang wachten totdat het eten werd gebracht. Als toetje namen we nog een ijsje en slush puppies.  Nu op zoek naar de laatste souvenirtjes. Natuurlijk eerst goed onderhandelen met de straatverkopers. Stijn en Rick hadden een voetbalshirtje, Tess ook een shirtje. Mariëlle heeft een echt Chanelhoroge en ik nog een paar slippers. De heren wachten geduldig op een muurtje totdat we uitgeshopt zijn. Dan is het tijd om terug te gaan. Rond elf uur zijn we weer terug.