Vrijdag 19 augustus 2016: Benissa 

Hiep, hiep, hoera! Vandaag is Stijn 14 jaar! Gisteravond hadden we al wat vlaggetjes opgehangen. Hij heeft nog wat kleine cadeautjes gekregen, en natuurlijk hebben we voor hem gezongen. Na het ontbijt ging ik de Ninja Turtle taart snijden, want rond elf uur wilden we taart eten. We hadden, via de app, ook Wal en Gerda uitgenodigd voor koffie met gebak. Zij waren mooi op tijd en brachten ook zelfs nog een kleinigheidje mee. De taart was lekker! Een uurtje later ging onze visite weer naar hun eigen huisje. Gerda had beloofd, dat ze een pan tomatensoep voor ons ging maken, en Wal regelt nog een pak pannenkoekenmix en een doos frikandellen uit de Nederlandse winkel. Ze zijn een erg goede gastheer en gastvrouw!

‘S middags gaan we weer zwemmen en van het weer genieten. We eten ook nog de pizzabroodjes en hamkaasbroodjes van de Lidl: smaakt goed.  Rond zes uur gaat iedereen even douchen, en omkleden. We rijden hierna naar Moraira, om daar wat te gaan eten. Het is een gezellig stadje met leuke winkelstraatjes en veel restaurantjes. Ook gezellig druk. We vinden vrij snel een restaurantje, het zat er flink vol. We bestellen varkenshaas, frietjes, pizza en lasagne. En dan begint het wachten! Het duurde zeker meer dan een uur voor dat het eten kwam. En Rick en Timo moesten nog langer wachten op hun frietjes en lasagne! Maar… dan heb je ook wat! Het was wel lekker. Na het eten, liepen we langs de winkeltjes en scoorden we nog een ijsje. Ondertussen was het al tien uur. We lopen terug naar de auto en gaan weer naar huis. Nu nog even de finale van het dameshockey afkijken, en even buiten zitten.  Het is overigens een zeer zwoele avond. Hopelijk kan iedereen goed slapen vanavond.
imageimageimage