Donderdag 25 augustus 2016: Benissa-Brussel

Niet uitslapen vandaag. Al om kwart over zes ging bij Richard de wekker. Gelukkig werden we wakker van zijn gerommel, want onze wekker deed het niet. Rond half zeven is iedereen wel wakker. We kleden snel aan, even wassen en de laatste spulletjes pakken. Om tien over zeven vertrekken we naar Alicante. Gelukkig geen files nu! We rijden langs Benidorm, met zijn vele flats, en om kwart over acht zijn we op het vliegveld. Het inleveren van de huurauto’s gaat voorspoedig. Een half uurtje later kunnen we inchecken. We lopen nog wat rond, en hoeven verder niet lang te wachten. Om kwart voor tien zitten we in het vliegtuig van Iberia, niet zo’n grote. Op Madrid landen we een uurtje later. Hier stappen we over voor de laatste vlucht naar Brussel. Gauw nog wat koekjes en broodjes eten. Ook de volgende vlucht verloopt voorspoedig, en om vijf voor half drie zijn we op Belgische bodem. Nu op zoek naar de koffers. Al snel lagen ze op de band. Toen we langs de douane moesten, stonk het er verschrikkelijk. Dat kwam waarschijnlijk door een aantal kooien, gevuld met stinkende hond! Eenmaal buiten, voelen we dat het flink warm is hier! Ook in de auto’s trouwens, die hier twee weken stil hebben gestaan. De temperatuur geeft 36,5 graden aan. We rijden eerst naar Tilburg. Hier gaan we de vakantie afsluiten met een laatste etentje bij Perron 3. Lekker gegeten, maar het was behoorlijk zweten! Toch wel anders hier, die warmte. Als laatste nog even twee koffers bij Richard afzetten. Nu is ieder weer in zijn eigen huis. De vakantie zit erop!