Woensdag 24 augustus 2016: Benissa

Onze laatste dag in Spanje is aangebroken. Vandaag doen we niet veel meer dan zwemmen, en wat spullen inpakken. Even kijken of alles weer mee naar huis kan in de koffers. De groene krokodil hoeft in elk geval niet mee terug. Na al dat worstelen en gooien heeft hij het niet overleefd. Rond een uur of half zes gaan Richard en ik nog even naar de Lidl om nog wat lekkers te halen voor in het vliegtuig.  Als we terug zijn, rijden we nog één keer naar Calpe om bij de Mac te gaan eten. Zo hoeven we niet meer te koken, en zijn we ook weer op tijd bij ons huis terug. Als we terug zijn, doen we nog een kleine fotoshoot. Zo staan we ook een keer met zijn achten op de foto.  Ik maak van het verlichte zwembad nog foto’s. Dan komt Wal  even afscheid nemen. Hij kletst een half uurtje, en gaat dan weer naar huis. Iedereen gaat nog even douchen en we pakken de laatste dingetjes in. Het is nu half elf. Zo meteen op tijd naar bed, want morgen moeten we al, om half zeven opstaan. Ons vliegtuig vertrekt om kwart voor tien vanuit Alicante richting Madrid, daarna door naar Brussel.

IMG_8055