Donderdag 18 augustus 2016: Benissa

Deze ochtend ontbijten we laat, zo rond half elf pas. Je merkt meteen dat het een superwarme dag gaat worden: volop zon en geen wind. Iedereen wordt er loom van.

Vandaag dus ook weinig te vertellen. Iedereen doet rustig aan: een beetje hangen, zwemmen, eten, en af en toe een spelletje doen. ’s Avonds eten we macaroni. Stijn gaat nog even mee naar de Mercadona om alvast zijn verjaardagstaart uit te zoeken.  We kijken nog wat Olympische Spelen, en er wordt zelfs nog getwijfeld om vannacht uit bed te gaan voor de halve finale volleybal.  We kunnen wel lekker lang buiten zitten. De kids lopen wat rond het huis, een mini-spooktocht lijkt het wel, afgaand op het gegil van Tess. Waarschijnlijk zien ze kitkathondjes? Of Stijn laat ze schrikken, dat zal het eerder zijn!

We gaan toch redelijk op tijd naar bed, morgen een feestje vieren!

Helaas (bijna) geen foto’s van deze dag.

image